VUČIĆ OTKRIO DETALJ IZ RAZGOVORA: Jedan od Zapadnih predstavnika šapnuo drugom da je on (Vučić) „delusional“

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić otkrio je da se ponosi time što je Srbija slobodna, slobodarska i zemlja koja sama donosi svoje odluke.

 

Foto: EPA-EFE/GEORGI LICOVSK
Ukazao je i na licemerje onih koji ne mare za teritorijalni integritet Srbije. Kaže da ne želi da izjednači one koji su napadali ovu zemlju i one koji nisu.

Predsednik kaže da je jedan od Zapadnih predstavnika šapnuo drugom da je on (Vučić) „delusional“, misleći da to Vučić neće čuti. Vučić je dodao da moramo da snažno čuvamo interese Srbije, ali i mir. Ponovio je da ne želi nijednoj majci da vrati dete u kovčegu

– Na kraju neko mora da vodi državu i kako da krivuda u teškim vremenima da bi nam brod uplovio u sigurnu luku. To je moja molba za ljude u Srbiji, iako znam da niko neće poslušati, jer laž najbolje prolazi – kazao je Vučić. Predsednik kaže da je nama „EU važna“ i da je važno da ostanemo na „evropskom putu“.

– Brinem za investicije. Brinem mnogo. Video sam kako su otišli iz Rusije gde su imali mnogo veće interese nego ovde – kazao je Vučić, govoreći o pritiscima po pitanju uvođenja sankcija Rusiji.

 

 

Izvor: Novosti.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button