Otvoren nagradni konkurs: Oni su heroji 2024

Kome biste rekli bravo i hvala za solidarnost, hrabrost i podršku? Za kojeg diskretnog heroja iz vaše okoline treba da čuje cela Srbija?

Otvoren je novi ciklus konkursa „Oni su heroji“, u organizaciji Delegacije Evropske unije u Srbiji. Ovaj konkurs namenjen je onim ljudima iz naše okoline koji nesebično čine dobra dela, često daleko od očiju javnosti.

Prošlogodišnja kampanja omogućila je da javnost čuje za čak 172 herojske priče iz brojnih gradova Srbije. Ove godine, od danas, ovu mogućnost će imati novi heroji i heroine.

 

 

Nominovanje najinspirativnijih i najhrabrijih pojedinaca – naših sugrađana, prijatelja, članova porodica trajaće do 3. maja, na sajtu www.onisuheroji.rs, nakon čega će uslediti glasanje i odabir finalista. Pravila i uslove konkursa mogu se pronaći na pomenutom sajtu, a herojima i heroinama biće uručene nagrade koje su obezbedilie poznate nacionalne i međunarodne kompanije i ustanove.

Konkurs „Oni su heroji“ pokrenula je Delegacija Evropske unije u 2020. godini, u želji da nagradi dela solidarnosti koja su važna za svako društvo i na taj način istakne jednu od temeljnih vrednost na kojima počiva EU.

Nominuj svog heroja ili heroinu već sada – putem sajta www.onisuheroji.rs. Nema malog dobrog dela, računaju se svaka nesebična akcija, herojski potez i požrtvovanost za drugog!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button