Mladi umetnici briljirali na sceni niškog Narodnog pozorišta izvodeći „Beogradsku trilogiju i priče iz belog sveta“

Dramska sekcija „Scena 018“ pod vođstvom Vesne Stanković, okupljajući talentovane tinejdžere, održala je svoju predstavu „Beogradska trilogija i priče iz belog sveta“ u nedelju uveče Narodnom pozorištu Niš.

Ovoj grupi mladih niških umetnika-amatera nisu strana putovanja i avanture, obilazeći destinacije poput Budimpešte i Banja Luke. Njihova ljubav prema umetnosti i izvođenju dovela ih je i do mnogih drugih mesta, inspirišući ih da kroz svoje performanse prenesu svoja iskustva i doživljaje publici.

U svojoj najnovijoj predstavi, izveli su „Beogradsku trilogiju“ koju je napisala Biljana Srbljanović, donoseći priče naših ljudi u „belom svetu“ na pozornicu. Ova trilogija, duboka i značajna, pruža uvid u različite aspekte života i ljudskih iskustava, dotičući teme koje su aktuelne i univerzalne. Kroz svoje izvođenje, ovi mladi glumci su uspeli da prenesu složenost i emotivnu dubinu ovih priča, oslikavajući životne izazove i radosti savremenog društva.

Njihov trud, posvećenost i talenat bili su vidljivi na sceni, ostavljajući snažan utisak na publiku i pokazujući da su buduće zvezde pozorišta već sada u svojim redovima.

Predstava je bila prilika da se ovi mladi umetnici pokažu u najboljem svetlu, dok su istovremeno pružili inspiraciju i nadu za budućnost srpske pozorišne scene.

Z.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button