Popularna serija „Prijatelji“ kroz predstavu na sceni Doma Vojske u Nišu

Popularna američka serija „Prijatelji“ dobija svoju domaću predstavu koja će nakon Beograda premijerno biti izvedena 11. aprila na sceni Doma Vojske u Nišu.

Životi omiljenih likova iz ove kultne serije dobijaju novu dimenziju u režiji Nataše Radulović, dok je predstava nastala po tekstu Nine Džuver.

U ovoj predstavi, Prijatelji dolaze na odmor u Beograd, gde pokušavaju da reše svoje ljubavne dileme i igre. Ros i Rejčel se bore za ljubav, dok se Čendler i Monika pripremaju za brak. Tu je i Džoi, koji ne odustaje od Rejčel, dok se Dženis trudi da stvori dodatnu zabunu. Fibi i Ganter su takođe tu, doprinoseći već zamršenoj situaciji svojim prisustvom.

Publika će biti u neizvesnosti do samog kraja, jer ostaje misterija ko će na kraju završiti sa kim. Iako su mnogi već upoznati sa likovima iz serije, ova predstava donosi novo tumačenje i moguća iznenađenja.

Uloge u predstavi tumače: Marija Bergam kao Fibi, Rade Ćosić kao Džoi, Matea Milosavljević kao Rejčel, Milica Stefanović kao Monika, Maja Čampar kao Dženis i ostale ženske uloge, Nikola Rakočević kao Ros, Arsenije Tubić kao Čendler, i Branislav Tomašević kao Ganter i ostale muške uloge.

Kostime za predstavu kreirala je Adrijana Pajić, dok je muziku komponovala Ana Krstajić. Scenografiju potpisuje Milica Đurov.

Ova predstava obećava da će doneti osveženje i novu perspektivu na omiljene likove iz serije „Prijatelji“.

Ulaznice od 1300.00 din na:

https://tickets.rs/venue/dom_vojske_nis_247

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button