„Za bezbrižnu starost“ – Sajam za penzionere u Nišu 9. i 10. marta

U Oficirskom domu u Nišu, pod sloganom „Za bezbrižnu starost“, 9. i 10.marta održaće se deveti po redu Sajam za penzionere. Ulaz besplatan.

Ova manifestacija pružiće priliku starijim sugrađanima, čiji broj prelazi 60 hiljada u ovom gradu, da istraže izložbene štandove, uživaju u pratećem muzičkom programu, učestvuju u različitim radionicama i informišu se o mogućnostima u oblastima socijalne zaštite, pomoći i nege u kući, volontiranja, zdrave ishrane, sporta, rekreacije, pravne zaštite, putovanja i drugih važnih tema.

Posetioci će imati priliku da obave i besplatne preglede kao što su kontrola vida, merenje krvnog pritiska, provera nivoa šećera u krvi i drugi. Kroz dvodnevno druženje, imaćete priliku da se upoznate sa relevantnim gradskim institucijama, organizacijama, udruženjima građana, pojedincima i firmama koje pružaju usluge i podršku starijim osobama.

Na Sajmu će biti prisutni i izlagači iz farmaceutskog sektora, banaka, osiguravajućih društava, kao i kompanija iz prehrambene industrije i proizvođača dijetetskih suplemenata, koji će predstaviti svoje proizvode i usluge namenjene starijoj populaciji.

Pod sloganom „Za bezbrižnu starost“, ovaj Sajam ima za cilj da omogući penzionerima kvalitetno provođenje slobodnog vremena, zabavu, druženje i pristup različitim aktivnostima i pogodnostima prilagođenim njihovim potrebama.

Ovu manifestaciju podržali su Banka Poštanska štedionica kao generalni sponzor i Dunav osiguranje kao sponzor.

Sajam za penzionere predstavlja važan korak ka promovisanju zdravog i aktivnog starenja, kao i pružanju podrške starijim sugrađanima u njihovim svakodnevnim potrebama i interesovanjima.

Z.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button