„Viz er“ privremeno ukida letove iz Niša do Beča i Dortmunda

Aerodrom Niš

Niskotarifni avio-prevoznik „Viz er“ u narednoj letnjoj sezoni privremno obustavlja letove do Beča i Dortminda sa aerodroma „Konstantin Veliki“, saopšteno je iz niškog aerodroma.

„Iako je 2023. godina bila najbolja od kada Aerodrom „Konstantin Veliki” u Nišu postoji, na početku 2024. se suočavamo sa situacijom da je prvi niskotarifni avio-prevoznik Biz er, koji je uspostavio redovan saobraćaj sa našeg aerodroma, primoran da u okviru svoje mreže linija u narednoj letnjoj sezoni privremeno prekine letove do Beča i Dortmunda.

Razlog redukcije koji se ne odnosi samo na naš aerodrom nego i na čitavu njihovu mrežu, kako su nam preneli, leži u činjenici da se ova avio-kompanija susreće sa poteškoćama u radu zbog problema sa vanrednim servisima i pregledima motora.

Podsećamo naše putnike da svoja prava u vezi otkazanih letova mogu ostvariti putem zvaničnog sajta ili kol-centra avio-kompanije Viz er.

Nadamo se da će se situacija što pre stabilizovati i da će kompanija Viz er, kao jedan od najznačajnijih naših prevozioca nastaviti da i u narednom periodu svojim putnicima obezbedi raznovrsan broj destinacija. Do tada, našim putnicima u ponudi biće ukupno sedam nedeljnih letova Viz er-a ka Bazelu i Memingenu. Svi putnici koji žele da iz Niša lete do Beča mogu to i dalje činiti preko avio-kompanije „Rajan er“, dodaju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button