„Ujedinjeni – Nada za Niš“ izlazi na lokalne izbore“ – Đilasov SSP bojkotuje

Na lokalnoj političkoj sceni Niša, nova politička koalicija nazvana „Ujedinjeni – Nada za Niš“ donosi sveže uzbuđenje, najavljujući svoje učešće na predstojećim lokalnim izborima. Ova predizborna koalicija predstavlja savez stranaka Novi DSS i „Niš, moj grad“, a doneta je odluka uz podršku većine.

Uz zvučno ime „Nada za Niš“, ova koalicija iznosi ambiciozne planove za budućnost grada, uključujući transparentno vođenje i ambiciju da Niš postane evropska prestonica kulture do kraja njihovog mandata. U procesu su pregovori sa pet političkih stranaka i petnaest udruženja, s namerom da se formira šira kolona.

Međutim, na drugoj strani političkog spektra, Stranka slobode i pravde (SSP) donela je odluku da neće učestvovati na lokalnim izborima u Nišu. Predsednica Gradskog odbora SSP-a Jelena Milošević, jasno je nazvala izbore „farsom“ i istakla da Nišlije zaslužuju poštene izbore.

Izbori u Nišu održaće se 2. juna, a ova nova politička dinamika donosi sveže talase uzbuđenja i očekivanja među građanima grada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button