U centru Niša vozač „mercedesa“ vozio u suprotnom smeru – građani reagovali

Foto: printscreen iz videa Danijele Vujošević

U centru Niša, sinoć oko 20 sati, građani su se našli u ulozi heroja kada su hrabro i odlučno zaustavili bahatog vozača „mercedesa“ koji je vozio u suprotnom smeru u Ulici Nikole Pašića.

Ova scena, koja je mogla da izmakne kontroli, zahvaljujući brzoj reakciji građana, sprečena je pre nego što je moglo doći do ozbiljnijeg incidenta.

Video snimak koji je kasnije objavljen na društvenim mrežama prikazuje kako su građani uspeli da zaustave vozilo i spreče vozača da nastavi sa bahatim ponašanjem. Čitav događaj je trajao oko pola sata, što je privuklo pažnju velikog broja prolaznika.

Očevidci su istakli da je vozač, pokušavajući da se izvuče iz situacije, čak pokušao i fizički da se obračuna sa pojedinim građanima, ali su odlučni Nišlije uspeli da ga drže pod kontrolom do dolaska policije.

Reakcija građana je izazvala ogroman zastoj u saobraćaju, sa kolonom automobila koja se protezala od Kalče pa sve do Skupštine grada. Međutim, ova situacija nije umanjila odlučnost Nišlija da spreče opasnost i zaštite svoju zajednicu.

Iz policije su potvrdili da je vozač koji je vozio u suprotnom smeru zaustavljen i najavili su da će protiv njega biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Ovaj događaj još jednom je podigao pitanje bezbednosti u saobraćaju i istakao važnost brze reakcije i zajedničkog angažovanja svih učesnika u saobraćaju u sprečavanju potencijalnih opasnosti.

Z.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button