Stanovnici GO Crveni krst pozvani na sastanak povodom rušenja objekata radi izgradnje brze pruge Beograd – Niš

U sredu, 3. aprila, u Oficirskom domu na ulici Orlovića Pavla 28a, održaće se važan sastanak za građane Gradske opštine Crveni Krst, čija se imanja nalaze duž buduće trase brze pruge.

Pozivajući sugrađane iz ovog dela grada, kao i posebno žitelje sela Vrtište i Trupale, da se pridruže, cilj sastanka je pružiti odgovore na sve nedoumice i pitanja u vezi sa planiranom trasom pruge, kao i potencijalnim uticajima na njihove životne i imovinske interese.

Predstavnici Agencije za prostorno planiranje Republike Srbije će biti prisutni kako bi pružili relevantne informacije i otvorili dijalog sa građanima. Očekuje se da će sastanak obezbediti transparentnost u procesu planiranja i izgradnje brze pruge, te omogućiti građanima da izraze svoje stavove i brige.

Ovaj sastanak predstavlja važan korak ka ostvarivanju saradnje između lokalne zajednice i nadležnih institucija, kao i učvršćivanju participativnog pristupa u donošenju odluka koje se tiču infrastrukturnih projekata.

Građani su pozvani da aktivno učestvuju, postavljaju pitanja i iznesu svoje stavove kako bi se zajedno došlo do najboljih rešenja koja će zadovoljiti interese celokupne zajednice.

Z.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button