Stanijine golišave slike zapalile društvenu mrežu

Zli jezici će reći: „Šta je tu novo? Nije prvi put da se Stanija Dobrojević slikala oskudno odevena“ i mora se priznati da je to tačno. Zapravo, popularnu starletu Staniju Dobrojević i jedino poznajemo po golišavim slikama. Teško da bi je neko prepoznao odevenu. Teško da bi je neko poznao i kao krupijea, čime se bavi kada ode u Ameriku, bar tako tvrdi. A niko je ne bi prepoznao ni kao ekonomistu, što je po struci.

foto – instagram/stanijadobrojevic

Ako se fokusiramo na ono po čemu je znana, opet naslov nije opravdan, jer 30 hiljada lajkova na instagramu je za nju prosek kao i oko 300 komentara na njen post. Ne preostaje ništa drugo nego da se koncetrišemo na fotografije i otkrijemo šta je po sredi.

Istina, fotografije nastale na Kopaoniku iziskuju dozu izdržljivosti, jer nije lako skinuti se na minusu, ma koliko vam to bila refleksna radnja. Takođe, Stanija izgleda bolje nego ikad, zategnuta do pucanja i sveža od odmora, jer ionako je tamo zbog toga i otišla na prvom mestu. Sreća pa je po naslovu zapalila samo instagram, a sneg je ostao čitav, inače bi i odmor propao.

 

Foto – instagram/stanijadobrojevic

Bilo kako bilo, naslov i nije toliko bitan, bitnije je detaljno proučiti koliko je starleta trenutno fit, koliko je u formi i tako te stvari. Ništa ne sme biti prepušteno slučaju, čak ni to da je na jednoj slici donji veš marke Calvin Klein, a na drugoj Meridian kladionice uz komentar da vas ona i Meridian časte 1500din i 100 spinova. Ovim Stanija pokazuje kakav je altruista, jer ne samo da se skida, čuj mene, slika za naše oči, već nam i deli novac ne bi li se ko obogatio, pa ti budi čovek pa se ne registruj sa njenim kodom. Provereno znam da je Calvin već to uradio.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button