„Skup poklon Nišlijama“ – Najjefitnija karta za koncert Ace Pejovića u Nišu 1.700 dinara, iako je pompezno najvaljen kao nastup u okviru gradske slave

Foto: Grad Niš

Popularni srpski pevač Aco Pejović obeležiće gradsku slavu u Nišu nastupom ispred brojne publike 1. juna na platou u Tvrđavi. Na konferenciji za novinare kojoj je prisustvovala gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, najavljeno je da će nastup Pejovića biti jedan od glavnih događaja tokom ovogodišnje slave.

Nasuprot nekim očekivanjima, za nastup popularnog srpskog pevača Aca Pejovića u okviru Sv. cara Konstantina i Carice jelene, gradske slave u Nišu, najjeftinija ulaznica košta 1.700 dinara. Iako se nastup objavljuje kao deo gradske slave, cenovni opseg ulaznica izazvao je različite reakcije među ljudima. Cena ulaznica možda ne odgovara očekivanjima nekih posetilaca, ali se očekuje da će interes za nastup ovog poznatog izvođača biti značajan.

Sotirovski je izrazila zadovoljstvo zbog nastupa poznatog pevača i najavila njegov koncert kao deo bogatog programa gradske slave posvećene Svetom caru Konstantinu i carici Jeleni.

Pejović je takođe obišao i Dom za decu i omladinu „Duško Radović“ gde je deci uručio poklone. Naglasio je značaj ovakvih poseta i izrazio nadu da će njegov primer podstaći druge da obraduju ovu zajednicu.

Pored nastupa Aca Pejovića, gradska slava u Nišu obeležiće se i prvim izvodenjem opere na trgu kod Beogradske kapije, kao i koncertom Danice Crnogorčević na Letnjoj pozornici.

Očekuje se da će nastupi ovih umetnika obogatiti veliku kulturnu ponudu grada Niša i privući veliki broj posetilaca iz regiona.

Redakcija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button