R E Š E Nj E o dopunama rešenja i ispunjenosti uslova za izbor privrednih subjekata za sprovođenje mera energetske sanacije sa utvrđenom listom 11 decembra, 2023

Na osnovu člana 17. Pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova u okviru projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“ (,,Službeni list Grada Niša“, broj 79/2023), u vezi sa raspisanim Javnim pozivom za izbor privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Niša (,,Službeni list Grada Niša“, broj 89/2023), Komisija za realizaciju mera energetske sanacije dana 11.12.2023. godine, donela je

 

R E Š E Nj E

o dopunama rešenja i ispunjenosti uslova za izbor privrednih subjekata

za sprovođenje mera energetske sanacije

sa utvrđenom listom

Javni poziv će trajati do utroška finansijskih sredstava za realizaciju Projekta „Čista energija i energetska efikasnost za građane u Srbiji“, a najduže do 30.11.2027. godine.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja podnosilac prijave se može obratiti na elektronsku adresu: kler@gu.ni.rs

R E Š E NJ E dopunama rešenja i ispunjenosti uslova za izbor privrednih subjekataza sprovođenje mera energetske sanacije (.doc)

Listu privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji Grada Niša, izabranih na osnovu Javnog poziva na dan 11.12.2023. godine(.pdf)

 

PROJEKAT JE SUFINANSIRAN SREDSTVIMA GRADA NIŠA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button