Pored otvaranja novog vrtića, ministarka Đurđević Stamenkovski dodelila vaučere o finansijskoj pomoći, obolelila od retkih bolesti u Nišu

Foto: Grad Niš

Milica Đurđević Stamenkovski, ministarka za brigu o porodici i demografiju u Vladi Republike Srbije, danas u Nišu uručila vaučere za nabavku lekova i medicinskih sredstava, kao i vaučere za rehabilitaciju u banjama za obolele od retkih bolesti i njihove porodice.

Ona je istakla značaj ove podrške za obolele i njihove porodice, izrazivši zadovoljstvo što su vaučeri uručeni na Svetski dan porodice kao skroman gest pažnje.

Takođe, ministarka je najavila da će u narednom periodu biti uručeni vaučeri i rešenja o jednokratnoj pomoći i drugim građanima, i uputila molbu za strpljenje i razumevanje obzirom na veliki broj prijava za podršku.

Otvoren novi vrtić u naselju Pantelej

Novi vrtić u Panteleju kapaciteta 150 deteta, uz svečano presecanje vrpce, su otvorile nova ministarka za za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i direktorka Predškolske ustanove Pčelica Svetlana Miletić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button