Počela sezona kupanja na „Čairu“

Otvorenjem bazena unutar Sportskog centra „Čair“ 1. juna, zvanično je započele letnja sezona kupanja. Direktorka Sportskog centra, Branka Aranđelović, potvrdila je da su olimpijski, rekreacioni i dečiji bazeni spremni za posetioce, dok se akva-park očekuje da počne sa radom od ponedeljka.

Cene ulaznica ostale su nepromenjene, što je obradovalo mnoge posetioce. Za odrasle je cena ulaznice ostala 300 dinara, dok deca do četiri godine ne plaćaju ulaz. Deca od četvrte do sedme godine plaćaju 100 dinara, dok za starije osobe postoji „senior kartica“ koja omogućava ulaz po ceni od 150 dinara. Takođe, uz „loyalty program“ posetioci mogu ostvariti popust od 30%, te je cena ulaznice 200 dinara.

Očekuje se da će tokom letnjeg raspusta, koji počinje 14. juna, poseta bazenima biti znatno veća nego u prethodnom periodu. Sportski centar „Čair“ tradicionalno organizuje besplatnu obuku neplivača za decu od prvog do četvrtog razreda, a prijave za ovu aktivnost se očekuju od ponedeljka.

Trenutno, dnevno se na bazenima kreće između 300 i 500 kupača, a uz angažovanje agencije za spasioce i obezbeđenja, sigurnost i red na bazenu su zagarantovani.

Osim kupanja, Sportski centar „Čair“ će tokom leta organizovati i različite sportske aktivnosti za srednjoškolce, poput odbojke na pesku, stonog tenisa, plivanja, dizanja tegova i aerobika. Nakon raspusta, u zavisnosti od interesovanja, ove aktivnosti bi mogle biti ponovljene.

Kroz besplatne aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola, kao i kroz investicije u unapređenje sadržaja, Sportski centar „Čair“ ostaje ključno mesto za sportske aktivnosti i rekreaciju u gradu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button