Niš: U Podviniku počela priprema za asfaltiranje ulica

U Podviniku u GO Pantelej priprema se nekoliko ulica za asfaltiranje u kojima su radovi u toku, ali će u ovom naselju asfalt dobiti čak sedam ulica.

Tako su se sugrađani ali i komšije, dogovorili sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski tokom gradskog karavana. Do zime će biti asfaltirane ulice Moravička, Neretvljanska i Javorska, ali se tu  neće stati.

Prema rečima gradonačelnice Sotirovski u GO Pantelej asfalt će dobiti i ulice Vinogradarska, Staroplaninska, Borivoja Stevanovića i Aleksandra Milenkovića. Dodaje da sve što se dogovori sa sugrađanima u najkraćem roku se i realizuje. Ističe da samo zajedno sa sugrađanima i dogovorom mogu da se ispune njihovi zahtevi, život učini udobnijim, naselje i grad lepšim.

Lepo je videti da se radi, kažu žitelji ovih ulica. Više nećemo gaziti blato, a ulicama neće više teći potoci zbog kojih su deca stalno preskakala bare. Dugo se čekalo na asfalt, ali najzad smo dočekali.

Da radovi budu što ranije završeni, dok vreme ide na ruku putarima, radi se i vikendom. Istog dana kada se planirani radovi završe, mašine se sele na novu, već pripremljenu lokaciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button