Niš: Stipendije od Grada za najbolje učenike i studente

 

Stipendije koje je Grad Niš dodelio učenicima i studentima sa najboljim rezultatima u srednjoj školi i dobrim prosekom na fakultetu na Univerzitetu u Nišu predstavljaju značajan korak u podršci talentovanim i ambicioznim ljudima.

Foto: Grad Niš
Foto: Grad Niš

Uručenjem stipendija, gradske vlasti izrazile su posebnu početak i veru u budućnost ovih studenata, uverene da će oni, kada završe obrazovanje, biti spremni da doprinesu razvoju Niša i cele Srbije.

Ova investicija u obrazovanje mladih ljudi ne samo što im pruža mogućnost za napredak u svojim studijama, već i stvara osnovu za budženje talenata i inovacija koje će u budućnosti obogatiti grad i državu.

Uručenje ugovora za stipendije predstavlja važan čin podrške i engažmana lokalnih vlasti u razvoju obrazovanja i podstiče mlade da nastave sa ambicioznim studijama i ciljevima.

Pravo na dodelu gradske stipendije za 2024. godinu ostvarilo je 45 učenika i 23 studenta. Oni će mesečno do kraja godine dobijati 7.500 dinara, s tim što će im iznos za prethodnih pet meseci biti sada isplaćen

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button