Niš: Asfaltiranje ulica u naseljima Vinik i Knez Selo

Grad Niš

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski obišla je sa svojim saradnicima i sa predsednicom GO Pantelej Natašom Stanković radove na asfaltiranju ulica u naselju Vinik u Nišu ali i u Knez Selu.

U naselju Vinik su asfaltirane tri ulice sa rešenim imovinskim odnosima, Neretvljanska, Moravička i Javorska. U Knez Selu se asfaltira put koji spaja dve mahale, Žikić i Dokić.

Prema rečima gradonačelnice Niša gradski karavan nije stao i radiće se još brže i jače kako bi se obezbedili što bolji uslovi života za građane i ispunili dogovori sa sugrađanima.

Sotirovski je navela i da će se asfaltiranje nastaviti i tokom novogodišnjih praznika, ukoliko vreme dozvoli. Dodala je da se trenutno rade i ulice na Delijskom visu, a u januaru će se krenuti s rekonstrukcijom vodovoda i kanalizacije u pojedinim ulicama u GO Medijana, gde je prvo neophodno da se zamene azbestne cevi, pre postavljanja sloja asfalta.

Nataša Stanković je dodala da će asfaltiranje ulica u naselju Vinik da se nastavi i sledeće godine. To su ulice sa rešenim imovinskim odnosima, Staroplaninska, Vinogradsarska, Lapovačka i Lovačka.

U Knez Selu se asfaltira put u dužini od 450 metara, koji će spojiti mahale Dokić i Žikić. Ovo selo očekuje i rekonstrukcija sekundarne vodovodne mreže i rehabilitacija puteva u samom selu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button