Narodnjak Dušan Kurtić iz Niša u finalu „srpskog“ izbora za Eurosong

Foto: RTS skrinšot

Dušan Kurtić iz Niša, talentovani pevač narodne muzike, nastupiće u finalu srpskog izbora za Evroviziju, poznatog kao Eurosong, koje će biti održano 2. marta na programu Radio-televizije Srbije (RTS).

Sa svojim autentičnim vokalom i interpretacijom tradicionalnih narodnih pesama, Dušan Kurtić je privukao pažnju publike širom Srbije, a sada će imati priliku da se predstavi široj evropskoj publici putem ove prestižne muzičke manifestacije.

Finale srpskog izbora za Eurosong predstavlja veliku priliku za sve učesnike da pokažu svoj talenat i predstave svoju muziku pred stručnim žirijem i publikom. Dušan Kurtić će se, zajedno sa ostalim takmičarima, boriti za priliku da predstavlja Srbiju na evrovizijskoj sceni i da svojim nastupom oduševi publiku širom Evrope.

Prijenos finala srpskog izbora za Eurosong zakazan je za 2. mart na RTS-u, gde će gledaoci imati priliku da uživo prate nastupe takmičara i da glasaju za svog favorita.

Svi ljubitelji narodne muzike i podržavaoci Dušana Kurtića mogu se pripremiti za uzbudljivo veče puno muzike, emocija i iznenađenja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button