Merošina: Dani porodice

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju i Grad Zrenjanin, tokom prethodnog vikenda, 9. i 10. septembra, organizovali su manifestaciju „Dani porodice u Srbiji“ u Perlezu kod Zrenjanina, sa početkom od 16 časova.

Ministarka prof. dr Darija Kisić istakla je da je ovo bio praznik porodice, porodičnih vrednosti, roditeljstva, dece, dečije sreće i osmeha.

U okviru manifestacije više desetina lokalnih samouprava predstavilo je svoje mere pronatalitetne politike, a pet najboljih je dobilo i povelje. Manifestaciji „Dani porodice u Srbiji“ prvi put ove godine učestvovala je i opština Merošina koja je predstavila svoje mere pronatalietne politike.

U toku oba dana bile su održane razne aktivnosti, kao što su puzijada za bebe, štiklijada za mame, likovna radionica, sportska takmičenja, školica pecanja.. Takođe, nagrađen je bračni par za najdužim bračnim stažom, kao i oni koji imaju najkraći bračni staž.

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju i Grad Zrenjanin zahvalili su svim opštinama koje su učestvovale u ovoj manifestaciji kojoj je, podsetimo, prisustvovala i deleacija opštine Merošina na čelu sa načelnicom OU Danijelom Nikolić.

OVAJ PROJEKAT JE SUFINANASIRAN SREDSTVIMA OPŠTINE MEROŠINA

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button