Lakše do inspekcijskih službi: Nišavski upravni okrug na poklon od Bugarske dobija najsavremeniju telefonsku centralu

 

Foto: Z.S.

U nastojanju da unapredi komunikaciju i efikasnost javnih službi, Nišavski upravni okrug dobiće najsavremeniju telefonsku centralu, zahvaljujući donaciji Republike Bugarske. Ugovor o finansijskom podsticaju, vredan oko 39.500 evra, potpisan je između generalnog konzula Republike Bugarske u Nišu, Dimitara Caneva, i načelnika Nišavskog upravnog okruga, Petra Babovića.

Ova digitalna centrala predstavljaće značajan korak napred u radu inspekcijskih i stručnih službi u okrugu. Otvaranje modernog kol-centra, planirano za devet meseci, omogućiće građanima brži pristup informacijama i efikasnije rešavanje njihovih zahteva.

Načelnik Babović istakao je važnost ove donacije, naglašavajući da će nova tehnologija omogućiti unapređenje rada i efikasniju komunikaciju sa građanima. S druge strane, generalni konzul Canev istakao je da ova donacija predstavlja nastavak saradnje između Srbije i Bugarske, te da će nova telefonska centrala omogućiti Nišavskom okrugu da postane lider u ovom segmentu u Srbiji.

Nakon višedecenijskog rada sa zastarelim analognim telefonima, zaposleni u Nišavskom upravnom okrugu sada će imati mogućnost da koriste najsavremeniju telefonsku i komunikacionu infrastrukturu, što će doprineti bržem i efikasnijem odgovoru na zahteve građana.

Ova donacija predstavlja još jedan korak ka jačanju prijateljskih odnosa između Srbije i Bugarske, kao i unapređenju javnih službi u Nišavskom upravnom okrugu.

Z.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button