Koncert Matije Dedića u aleksinačkom Domu kulture

Uzbudljiv događaj očekuje sve ljubitelje kvalitetne muzike u Aleksincu i okolini – Matija Dedić, talentovani umetnik čije ime garantuje vrhunski muzički doživljaj, nastupaće u aleksinačkom Centru za kulturu i umetnost. Matija Dedić je hrvatski pijanista i kompozitor. Njegovi roditelji su jugoslovenski i hrvatski kompozitor i kantautor srpskog porekla iz Šibenika Arsen Dedić i pevačica Gabi Novak.

Događaj je zakazan za 15. mart 2024. godine, s početkom u 20 časova. Sala ovog kulturnog centra postaće pozornica na kojoj će Matija Dedić očarati prisutne svojim muzičkim umećem i izvedbom.

Ulaznice po ceni od 500 dinara već su dostupne na blagajni aleksinačkog Doma kulture, omogućavajući posetiocima da rezervišu svoje mesto na ovom nezaboravnom koncertu.

Matija Dedić, umetnik čije stvaralaštvo osvaja srca publike širom regiona, obećava da će ovo veče biti posebno i nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Njegova autentična interpretacija muzike i izuzetan talenat garantuju vrhunski provod i uživanje u pravoj muzičkoj poslastici.

Ne propustite priliku da uživate u večeri punoj muzičkih nota i emocija, te da zajedno sa Matijom Dedićem stvorite nezaboravne uspomene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button