Komunikacija građana sa republičkim inspekcijskim službama u Nišavskom upravnom okrugu brža i efikasnija

,,Obezbedili smo našim građanima mnogo bolju i bržu komunikaciju sa republičkim inspektorima i značajna sredstva za kreiranje novog Kol centra i instalaciju najsavremenije digitalne telefonske centrale“, poručio je na današnjem kolegijumu sa predstavnicima republičkih inspekcijskih službi, načelnik Nišavskog upravnog okruga Petar Babović koji je prisutnim načelnicima i šefovima predložio da u narednom periodu dostave sve sugestije kako bi buduća centrala funkcionisala što efikasnije u njihovu, ali pre svega u korist svih građana.

,,Više sam nego zadovoljan činjenicom da smo tako važnu stvar obezbedili Okrugu posle višedecenijskog rada sa zastarelom analognom telefonskom centralom. Ipak, pohvale prisutnih načelnika i šefova danas na račun rada naše stručne službe i pisarnice, čine nas ponosnim. Na današnjem kolegijumu sam posebno saslušao njihove predloge kako bi rad inspekcijskih službi što više unapredili. Danas smo još više učvrstili dogovor da, na onim poljima na kojima možemo da jedinstveno doprinesemo boljem položaju inspekcijskih službi, uvek nastupamo udruženo“, zaključio je načelnik Babović.

Nišavskom upravnom okrugu su sredstva za instalaciju novog telefonskog i komunikacionog sistema obezbeđena preko Konzulata bugarske ambasade, a ugovor o donaciji bi trebalo da bude potpisan naredne nedelje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button