KOLJA I GROBOVLASNICI u petak u Nišu!

Nikola Pejaković Kolja i njegov sastav Grobovlasnici, nakon dve godine održaće koncert u Nišu, u petak, 23.juna u Dvorištu Univertizeta (Banovina), sa početkom u 21 čas.

Pre par dana Kolja i Grobovlasnici objavili su svoj prvi singl „Sve će biti dobro, ljubičice“ sa novog albuma  „Sreća i druge brige“ u izdanju promoterske kuće Long Play.

 

„Ova pesma je rekapitulacija mojih 35 godina života u Beogradu. Sve što se u njoj spominje, već sam, na neki način, pominjao i ranije, i sad se sve sabralo u Ljubičicu. Mogla je da se zove i – Beograd, pošto Beli grad i jeste glavni junak ove pesme. Voja i ja smo uvek voleli da sviramo bugi-vugi, i sad nam se pružila prilika da se malo vratimo korenima“, rekao je Kolja.

Prošlo je gotovo pet godina od poslednjeg albuma „4 prsta“ Kolje i Grobovlasnika. Zato je vest da je nedavno završio snimanje novog albuma i da će se pojaviti krajem juna podosta obradovala njegove poštovaoce.

Na predstojećem koncertu u Nišu, koji je zapravo i promocija novog izdanja, publika će imati priliku da premijerno čuje izvođenje nekoliko novih pesama.

 

Nakon nastupa u Nišu, Kolja će u Domu omladine Kragujevca 24. juna biti deo „Priče sa autorom“ od 19 časova, dok će na glavnoj bini Arsenal Festa natupiti u subotu, 1. jula od 19.50 časova.

 

Pre svega poznat i priznat kao scenarista, reditelj i glumac, Kolja je status kultnog autora srpskog bluza počeo da gradi albumom “Mama, nemoj plakati” (2001), a strpljivo ga je učvršćivao sledećim “Kolja” (2009), trećim, iskupljujuće-ljubavnim albumom “Grobovlasnici” (2013) i odlično prihvaćenim “4 Prsta” (2018), sa koga su se izdvojile “Može malo sutra”,

“Ala je lep ovaj svet”, “Svaku noć je isti mrak” i “Život je san”.

Za koncert u Nišu 23.juna ulaznice su u prodaji po ceni od 1.500 dinara do četvrtka, 28.juna na prodajnim mestima Tickets.rs, a u petak, 23.juna, na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 dinara!

 

Prodajna mesta u mreži Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižara Delfi (Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84a), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).

 

Ulaznice se mogu kupiti i online preko linka https://tickets.rs/event/kolja_i_grobovlasnici_7283

 

 

Basic info: https://longplay.rs/novosti/kolja-porucuje-na-novom-albumu-sve-ce-biti-dobro-ljubicice/

 

Novi singl:   https://www.youtube.com/watch?v=NZmnyXUT16E

 

Video najava za Niš: https://www.youtube.com/watch?v=to27Cosdc-M

Spot – Svaku noć je isti mrak: https://www.youtube.com/watch?v=raEMpUOb3gk

Foto – Ružica Ristivojević / Live production

 

 

Promo tekst

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button