Jačanje veza između Nišavskog okruga-Niša i bratskog Nikšića

 

U ponedeljak je u Nišavskom upravnom okrugu održan susret između gradonačelnika Nikšića, Marka Kovačevića, i načelnika Nišavskog upravnog okruga, Petra Babovića, koji je označio nastavak i jačanje veza između ova dva grada.

U toploj dobrodošlici, načelnik Babović izrazio je zadovoljstvo što je imao priliku da se susretne sa gradonačelnikom Nikšića i njegovim saradnicima, ističući da odnose između ova dva bratska grada i država neguju kao neprocenjive.

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam danas u Nišavskom upravnom okrugu mogao da se pozdravim sa gradonačelnikom Nikšića Markom Kovačevićem. Odnose naših bratskih gradova i država negujemo kao neprocenjive“, poručio je u toploj dobrodošlici gradonačelniku Nikšića i njegovim saradnicima, načelnik Nišavskog upravnog okruga Petar Babović.

„Posebno mi je drago, a i važno, što smo danas, kako u formalnom, tako i u neformalnom delu našeg razgovora, sa podjednakim entuzijazmom izrazili nadu da će i naša saradnja i međusobni odnosi biti neraskidivi i doneli smo čvrstu odluku da nastavimo da ih u budućnosti stalno unapređujemo“, zaključio je tom prilikom načelnik Babović.

Posebno važno je što su tokom susreta, kako u formalnom, tako i u neformalnom delu razgovora, izražene nadanja da će saradnja i odnosi između Niša i Nikšića biti neraskidivi. Načelnik Babović naglasio je čvrstu odluku da se ta saradnja nastavi i u budućnosti, te da se kontinuirano unapređuju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button