Humanitarni koncert u Nišu za Janu Mitić: Zvuci solidarnosti i nade

U ponedeljak, 18. marta 2024. godine, Niški kulturni centar u saradnji sa Muzičkom školom u Nišu organizuje jedinstveni humanitarni koncert u Velikoj sali NKC-a s početkom u 19 sati.

Ovaj događaj je posvećen prikupljanju sredstava za lečenje violinistkinje Jane Mitić, koja se nalazi u teškoj borbi sa zdravstvenim izazovima.

Profesori i učenici Muzičke škole, predstavljajući različite odseke, obeležiće ovaj specijalni nastan svojim izuzetnim muzičkim talentom. Na programu koncerta nalaze se brojni solisti na različitim instrumentima, ali i orkestar, hor i džez sekcija, što obećava neizostavno uživanje za sve posetioce.

Ulaznica za ovaj neprocenjiv događaj je dobrovoljni prilog, a sve primljene donacije idu u prilog lečenju Jane Mitić. Organizatori pozivaju publiku da se odazove u velikom broju i da zajednički doprinesu ovoj humanitarnoj akciji.

Jana Mitić, koja je proslavila brojne koncerte svojim umetničkim izražajem, sada se nalazi u potrebi naše pomoći. Njenoj borbi pridružiće se muzička zajednica u nadi da će zajedničkim snagama omogućiti Jani povratak na koncertnu scenu, tamo gde pripada – sa njenim dragim kolegama.

Ovaj koncert nije samo pružanje pomoći u teškim vremenima, već i izraz solidarnosti i nade u bolju budućnost. Nišlije i svi ljubitelji muzike pozivaju se da budu deo ove velike zajednice koja pokaže da je humanost uvek najbolji izbor.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button