Hotel ’’Ozren ’’ u Niškoj Banji, dobio je novog vlasnika

Hotel ’’Ozren ’’ u Niškoj Banji,dobio je novog vlasnika.To je firma Mak Internacional,koja je ovaj objekat kupila putem licitacije.

foto: jugmedia.rs

Dobijanjem novog vlasnika hotel ’’Ozren’’,konačno bi trebalo da bude vraćen turistima i ugostiteljstvu.O sumi za koju je ovaj objekat prodat,predsednik Opštine Niška Banja nije želeo da goori,ali kaže da ga susret sa novim vlasnicima,uskoro očekuje.

I sami vlasnici žele da što pre hotel Ozren stave u funkciju,kako bi što pre vratili uloženi kapital,objašnjava Živković.Novog vlasnika ima i hotel Srbija,a renoviranje tog objekata trebalo da počne na proleće.Banjci se nadaju,i da će priča sa hotelom Partizan,dobiti pozitivan kraj,a samim tim i novi početak.

Izgradnjom objekata na Loznom Kalemu,turizmom bi mogli početi da se bave i žitelji naselja Nikola Tesla,što je i jedan od prioriteta Niške Banje.Otvaranjem renoviranih hotela,koji su dugo bili pod ključem, i gradnjom Akva Parka,konačno bi bila ostvarena i želja mnogih Banjaca-da rade u mestu u kome žive,a ne da razmišljaju o odlasku preko granice.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button