Bivši maturanti iz „Ribnikara“: Dečaka su maltretirali, menjao je i odeljenje

Foto: T.S.
Trojica bivših učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“, prošlogodišnji maturanti, poznavali su dečaka koji je pucao. Kažu da su ga poznavali iz viđenja, igrao je fudbal u dvorištu obližnje Treće beogradske gimnaziji.
„Verovatno su ga maltretirali iz odeljenja zato što je dečak bio povučen i dosta uspešan u školi. Bio je ‘vukovac’, pokušao je da se upiše u Matematičku gimnaziju, koliko sam čuo od jedne nastavnice koja mu je predavala sa kojom smo pričali malopre. On je u šestom razredu bio šesto pet, i pošto su ga maltretirali, on je prešao u drugu smenu, pa je u sedmom razredu bio sedmo dva i tu su ga isto maltretirali“.
Dečake smo pitali na koji način su maltretirali dečaka koji pucao u školi.
„Zezali su ga… Ne znamo, nismo bili tako dobri s njim. Znamo da je promenio smenu i odeljenje, zato što su se drugi učenici s njima šalili, na neki način. Ne znamo šta se tačno desilo. Dečko je bio više povučen nego problematičan, jednostavno nije imao neki svoj krug prijatelja.“
U pucnjavi u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar ubijeno je osmoro dece i jedan radnik obezbeđenja, rečeno je u MUP-u Srbije.
Šestoro dece i jedan nastavnik te škole su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.
Maloletni K. K. (14) koji je izvršio ovaj zločin učenik je te škole i on je pronađen i uhapšen u dvorištu škole.
Izvor: Sputnikportal.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button