Bioliksir već 38 godina pomaže korisnicima u tretmanu kožnih i drugih oboljenja

Već 38 godina zadovoljnim korisnicima pomažu u tretmanu kožnih (skin disorders) i drugih oboljenja kao što su psorijaza (psoriasis), dermatitis , alerije (alergy), ekcem (eczema) i herpes. Klasične medicinske terapije često ne daju željene rezultate, dok Bioeliksirovi preparati za svega nekoliko tretmana zadivljuju svojim učinkom. Preparati na biljnoj bazi i predstavljaju deo tradicionalne medicine koja u sprezi sa savremenom medicinom daje izuzetne rezultate.

Veliki problem u današnje vreme su otrovi koji se nalaze u našem organizmu. Otrovi deluju na naše ćelije i organe, remete i oštećuju njihovu funkciju, crpeći energiju neophodnu za normalan rad.

Otrovi različitog porekla, dovode do oštećenja funkcije organa a samim tim i do razvoja različitih akutnih i hroničnih oboljenja kao što su: bolesti jetre, bolesti respiratornog trakta (astma, bronhitis, opstruktivna bolest pluća), alergije, kožna oboljenja (psorijaza, dermatitis, ekcem), digestivne tegobe (problemi sa varenjem, nadimanje), neadekvatan metabolizam (gojaznost, hormonski disbalans), pa čak i najteža oboljenja kao što su različiti vidovi tumora.

Bioeliksirovi preparati predstavljaju jedinstvenu mešavinu biljnih sastojaka namenjenih detoksikaciji organizma. Za detoksikaciju se preporučuju kapi za nos Sinbio, koje dovode do izbacivanja sekreta iz sinusa i bronhija. Rastvor za oralnu primenu Pribio sadrži biljnu mešavinu koja deluje na eliminaciju viška vode iz organizma, smanjenje otoka kod reumatskih i sličnih oboljenja. Gorki sastojci bilja iz Pribio rastvora, deluju hepatoprotektivno, dovode do pojačane eliminacije žuči što dovodi do čišćenja i detoksikacije jetre. Pogodna kombinacija sastojaka takođe deluje na razgradnju gustog bronhijalnog sekreta, podstiče njegovu eliminaciju i olakšava iskašljavanje.

Čišćenje organizma i detoksikacija biljnim proizvodima iz Bioeliksira deluje preventivno, jača zdravlje i olakšava tegobe koje nastaju kao posledica unosa štetnih materija u organizam.

 

Proizvodi Bioeliksira:

  • Krema DERMIO uspešno rešava anomalija na koži (ekcem, psorijaza, dermatitis…), koristi se za negu kože
  • Kapi za nos SINBIO otklanja tegobe kod rinitisa, sinusitisa, astme, bronhitisa
  • Sirup PRIBIO 100ml omogućava prohodnost disajnih puteva i olakšava disanje
  • Sirup PRIBIO 500ml čisti sve unutrašnje organe (jetru, pankreas, creva, žuč, bubrege…)
  • Kapi za uši čiste, neguju i štite ušni kanal, pomažu da se ukloni suvišna ušna masnoća
  • Krema VITADERM vitaminska krema za negu kože, bogata vitaminima i uljem badema
  • Krema HIDRADERM hidratantna krema za negu kože, bogata vitaminima i kolagenom
  • Mast za negu usana HEBIO

Kontakt telefon 063/7052043

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button