Turistička ponuda Srbije – glavna tema današnje Ruske gazete

Srbija je glavna tema današnjeg izdanja dnevnih novina „Ruska gazeta“. Turistička ponuda naše zemlje je, pod okriljem Turističke organizacije Srbije, predstavljena širokom auditorijumu čitalaca u Rusiji, u okviru specijalnog dodatka pod nazivom „Otkrijte Srbiju“.

Dnevni tiraž Ruske gazete prevazilazi 800.000 izdanja, od čega se najveći broj proda u Moskvi i Sankt Petersburgu. Ovo je dnevni list koji se dostavlja kabinetu predsednika Ruske Federacije, premijeru i Ruskoj Dumi. Čitalačku publiku ovih novina čine i međunarodne multinacionalne kompanije, ruske aviokompanije, aerodromi, vodeći restorani i hoteli u Rusiji.

Ruska gazeta sa dodatkom Otkrijte Srbiju biće, takođe, dostupna ruskim ministarstvima, ambasadama Rusije širom sveta, ali i Ruskoj asocijaciji turoperatera.

Ovaj dodatak o Srbiji izlazi u vreme kada je turistička privreda jedna od glavnih tema u Rusiji, jer će se u žiži javnosti naći u toku trajanja međunarodonog onlajn sajma turizma MIT 2021, koji se održava od 16 do 18. marta.

Specijalni dodatak Otkrijte Srbiju, pored predstavljanja turističke ponude naše zemlje, sadrži i intervjue sa ministarkom trgovine, turizma i telekomunikacija, gospođom Tatjanom Matić i direktorkom Turističke organizacije Srbije, gospođom Marijom Labović.

U projektu izdavanja ovog dodatka su, porede TOS-a, učestvovale i Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Niš i Turistička organizacija Novi Sad.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button