Ristić: Nisam se obratio rukovodstvu

Radnički je odigrao 0:0 sa Čukaričkim u 27. kolu Superlige Srbije, a najbolji igrač utakmice na Banovom brdu bio je golman Nišlija Borivoje Ristić.

Foto: Starsport

Na kraju utakmice Ristić je dok je još trajao direktan prenos bio glavi učesnik situacije koja je postala vest u svim medijima. Ristić je ljutito pokazivao prstom u pravcu svečane lože i poručio: „Spremi premiju, donesite pare unutra, ‘ajde, pare donesite odmah!“, vikao je na sav glas golman Ristić.

Kapiten Radničkog je posle utakmice ipak „spustio loptu“ i rekao da njegove reči nisu bile upućene rukovodstvu niškog tima.

-Moje obraćanje nije bilo upućeno upravi, jer od kada sam u klubu sve plate su redovne i sve ugovorne obaveze ispunjene su na vreme. Ja nisam mogao da se obratim članovima uprave, jer u tom trenutku oni nisu ni bili u loži. Sve je izvučeno iz konteksta i prikazano na potpuno pogrešan način. Bio sam jako emotivan i uznemiren zbog žutog kartona i konstantnog prozivanja sa klupe Čukaričkog tokom utakmice, tako da sam reagovao negativno prema svima. I zbog toga mi je zao. Izvinjavam se svima- izjavio je Ristić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button