Karate Centar DBA niže nove uspehe

Dana 23.10.2021. godine održano je II kolo kvalifikacija za Prvenstvo države u Kragujevcu, čast za učešće na takmičenju dobio je i Karate Centar DBA .

Takmičenje je okupilo blizu 300 takmičara iz čak 30 klubova među kojima su i karatisti DBA koji su nastupili sa 13 takmičara . Svome klubu ovi mladi karatisti doneli su 13 medalja.  Svoje stečeno znanje su pokazali na tatamiju i sa velikim borbenim duhom dali sve od sebe. Moramo napomenuti da je ovo takmičenje bilo ujedno i prvo za neke od učesnika za Minu, Mateju i Radovana. Oni su uz podršku svojih drugara i trenera  osvojili svoje prve medalje.

Foto: Karate Centar DBA

 

Karate Centar DBA su predstavljali:

Arizanović Viktor                             1. Mesto kate pojedinačno

Radosavljević Aleksandra            1. Mesto kate pojedinačno

Radosavljević Nevena                   1. Mesto kate pojedinačno

Jaćimović Marko                              2. Mesto kate pojedinačno

Milić Tijana                                        2. Mesto kate pojedinačno

Radosavljević Luka                          3. Mesto kate pojedinačno

Adzić Stefan                                      3. Mesto kate pojedinačno

Cikić Filip                                             3. Mesto kate pojedinačno

Botorić Aleksandar                         3. Mesto kate pojedinačno

Prnjak Lazar                                       3. Mesto kate pojedinačno

Nikolić Mina                                      3. Mesto kate pojedinačno

Pantović Mateja                              3. Mesto kate pojedinačno

Rogić Radovan                                 3. Mesto kate pojedinačno

„ Svako takmičenje je ustvari šansa da se trud i rad dece nagradi,osvajajući medalje i boreći se na tatamiju dobijaju odličja koja svima njima znače jako puno. Ali nisu medalje ono što deca samo  dobijaju, tu je i druženje i upoznavanje novih drugara, bivaju bogatiji za još jedno iskustvo, stiču se i nova znanja gledajući veštine drugih, učeći na tuđim ali i na svojim  greškama. Karate je borilačka veština čiji je krajnji cilj usavršavanja karaktera onih koji ga vežbaju. Karate decu ne uči da budu bolji od drugih već da budu najbolji što mogu, uči ih strpljenju, samokontroli,  to je ujedno i cilj našeg kluba, trudimo se da budemo što bolji , stalno radimo na ispravljanju naših grešaka, učimo svi zajedno. Jako sam zadovoljan  onim što smo dosada postigli i uradili i verujemo da ćemo još dosta toga uraditi u budućnosti. Jako sam ponosan kad vidim koliko smo napredovali, ponosan sam na sve članove kluba koji neumorno vežbaju i trude se, koji izuzetno cene svoj klub. Ono što nam je svima zajedničko to je ljubav prema karateu. Put karatiste je dug i neumoran ali mi težimo ka tome i krećemo se tim putem. Očekuje nas uskoro i Prvenstvo države  u Fudokan Savezu Srbije , za koje se uveliko spremamo i nadamo se dobrim rezultatima. Veliku zahvalnost dugujemo roditeljima i prijateljima kluba na ukazanom poverenju i podršci kao i velikoj pozitivnoj energiji koju nam šalju . Veliko Hvala“  rekao je trener i predsednik kluba Branko Nikolić.

 

Karate Centar DBA

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button