Vučić: Odlučna borba države protiv mafije i organizovanog kriminala

Nakon sednice povodom sto dana Vlade Srbije, kojoj je prisistvovao i predsednik Aleksandar Vučić, on je pohvalio akciju MUP-a i BIA-e u kojoj je uhapšena organizovana kriminalna grupa koja se sumnjiči za više teških krivičnih dela. Takođe je naglasio da ćemo imati potpisane ugovore za količinu do 12 miliona vakcina.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Vladi potrebno više jedinstva i entuzijazma.

„O imenima nisam govorio, ali sam jasno stavio do znanaja da je potrebno više energije i entuzijazm, borbenosti, da se ne bave izborima već jedinstva“, rekao je Vučić na konferenciji za novinare povodom 100 dana rada vlade upitan na koga je mislio kadaje rekao da pojedinim ministrima nije zadovoljan.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da očekuje da ćemo prve vakcine iz Kovaks programa EU stići krajem marta ili početkom aprila, kao i da će zajedno sa dodatnim ugovorima koji bi trebalo da budu potpisani danas ili sutra sa Kinezima i Rusima Srbija imati potpisan ugovore za ukupno 11,5 do 12 miliona vakcina.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je naša zemljla, pored toga što nabavlja velike kolicicne vakcina, naručila i manju količinu vrlo skupih lekova za koronu, kojim će biti spaseno 1.000 do 2.000 ljudskih života.

Vučić je rekao da smo određene količine već naručili i da će ti lekova stizati tokom marta, aprila i maja.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio je danas akciju Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i Bezbednosne-informativne agencije (BIA) u kojoj je uhapšena organizovana kriminalna grupa koja se sumnjiči za više teških krivičnih dela.

Nakon sednice Vlade Srbije, Vučić je rekao da je to nastavak onoga što je ranije najavljeno – odlučna borba države protiv mafije i organizovanog kriminala.

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas, posle sednice vlade kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije, da naša zemlja beleži, u bližoj i daljoj istoriji,nezabeležene rezultate – najbolja je u Evropi u ekonomiji, a druga po rezultatima vakcinacije.

Brnabić je rekla da će izveštaj o 100 dana rada, koje vlada obeležava, podneti građanima u subotu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button