MINISTRU MOMIROVIĆU POZLILO NA GRADILIŠTU: Hitno mu operisano slepo crevo u bolnici u Užicu, zahvat protekao u najboljem redu

Ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću pozlilo je danas na gradilštu, posle čega je hitno operisan u Užičkoj bolnici, saznaje Kurir.

Foto: RINA

Kako nezvanično saznajemo, ministru Momiroviću je operisano slepo crevo, koje je bilo pred pucanjem. Hirurška intervencija je protekla u najboljem redu i ministar se sada oporavlja.

Ministar Momirović je danas obišao radove na tunelu Laz na trasi budućeg auto-puta od Preljine do Požege, a potom se sastao sa predsednikom opštine Požega Đorđem Nikitovićem kako bi razgovarali o realizaciji projekta “Obilaznica oko Požege“.

Tolom obilaska radova, a i kasnije tokom sastanka sa Nikitovićem, Momirović je bio vidno bled. Požalio se na neizdržive bolove u predelu stomaka i malaksalost, ali nije prekinuo radne obaveze već je krenuo u novi obilazak gradilišta, a planirao je i da obiđe opštinu Požega. Ubrzo zatim mu je pozlilo, pa je hitno prebačen u Opštu bolnicu u Užicu, gde je operisan.

Izvor: Kurir.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button