Šokantni stavovi youtubera povodom seksualnih skandala (VIDEO)

Nekada jedan od najpopularnijih youtubera, Nikola Jovanović, na društvenim mrežama poznatiji kao Nixa Zizu, koji je popularnost stekao pokazujući vežbe za bodibilding, šokirao je javnost svojim mizoginim izjavama prilikom gostovanja na youtube kanalu Hype TV, kada je našao za pravo da savetuje žene kako da ne budu zlostavljane.

Nixa Zizu (Nikola Jovanović) u svlačionici
Foto – instagram/nixazizu89

Voditeljke, bivša misica Milica Vukliš – Mikica kao i instagramerka Helena Mihailović, su u početku zdušno podržale Nikolinu inicijativu da priča o toj temi iz muškog ugla, ali su bile zatečene kada je bodibilder izneo stav da napastvovana žena deli istu odgovornost i krivicu kao i napasnik. „Ti si kriva što si došla isto kao što je kriv zlostavljač koji te zlostavlja. Morao je neko da progovori i na ovu temu ovako otvoreno“ – rekao je Nikola, dok je voditeljski par negodovao. Zatim je dodao da „ako devojka dođe kod muškarca i ne da mu ono što on želi, u velikom je problemu. Treba da znaš da si slabiji pol i da si slabija od njega. Nema tu „ne'“.

Milica Vukliš je ubrzo u znak protesta napustila studio, a posle kratke izjave solidarnosti prema ženskim žrtvama nasilja, to je uradila i Helena, dodavši da želi da podrži koleginicu.

Dve slike u jednoj, Milica Vukliš i Helena Mihailović
foto – instagram/helenamihailovic, famoustvcelebrities.com.milica-vuklis-miss-multiverse-serbia-2019-interview

„Televizija ‘Hajp’ oštro osuđuje postupak Nikse Zizua koji je prilikom gostovanja u našoj emisiji napao i vređao ženski rod i voditeljke naše televizije. To, naravno, ne opravdava postupak voditeljki koje su izašle iz studija umesto da takvog nasilnika predstave populaciji koja gleda program ‘Hajp’ televizije. U narednim danima televizija će nastaviti da se bavi ovom temom koja je započeta u studiju, takođe sa rezervom uzimamo delove emisije koji sadrže pojedine lične izjave voditeljki, kao i određene uvredljive izjave gosta kojima treba da se bave advokatski timovi“, stoji u saopštenju pomenute televizije.

 

Izvor: YouTube channel/Hype TV

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button