Nova romansa na pomolu: Džoni Dep želi Anđelinu Džoli

Nakon burnog razvoda od Amber Herd, slavni glumac Džoni Dep navodno je ozbiljan u nameri da osvoji Anđelinu Džoli jer misli da su savršeni jedno za drugo.

Nagađanja mnogih sada je potvrdio izvor magazina “Globe” koji piše kako je Dep odlučan u nameri da je osvoji, budući da su oboje slobodni.

Izvor je za rekao da Dep potajno progoni Džoli šaljući joj cveće i pišući mejlove, a navodno je odlučilo i da sredi svoje probleme s alkoholom i posveti se fizičkom izgledu, jer misli da bi te stavke mogle da zasmetaju Anđelini.

„Džoni je otvoreno rekao da mu je jedna od najvećih želja ta da bude s Anđelinom. Od ljubavi se nikako ne odriče. Ovih dana je neverovatno izbirljiv, a to je jedna velika stvar koju deli s Endži“, rekao je izvor, dodavši kako je Dep spreman da prođe kroz velike promene, samo kako bi bio s njom.

Međutim, Anđelina je nedavno istakla da još uvek vida rane koje su ostale kao posledica razvoda od Breda Pita, što ovaj izvor potvrđuje.

„Anđelina i Džoni imaju puno ožiljaka, zbog čega mnogi njihovi zajednički prijatelji misle da bi bili savršeni jedno za drugo“, zaključuje izvor.

Inače, pre nekoliko godina, Anđelina i Džoni radili su zajedno na filmu “Turist” kada je glumica Depu postala “tiha patnja”.

(KRSTARICA)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button