Svetosavski antikvarijat održan je u NKC

Razmena knjiga na tradicionalnom svetosavskom antikvarijatu i ove godine privukla je ljubitelje knjiga kojima je ovo jedna od retkih prilika da dođu do omiljenih naslova

Svetosavski antikvarijat tradicionalno i ove godine održan je u Niškom kulturnom centru. Interesovanje za tradicionalnu razmenu knjiga bilo je veliko posebno u godini pandemije korona virusa kada su otkazani najveći sajmovi knjiga.

Razmena knjiga na tradicionalnom svetosavskom antikvarijatu I ove godine privukla je ljubitelje knjiga kojima je ovo jedna od retkih prilika da dođu do omiljenih naslova.Pandemija korona virusa otkazala je sajmove knjiga,pa su ove razmene uz posete bibliotekama jedina mogućnost da se besplano obogate kućne biblioteke.

Ovo je jubilarni 15.svetosavski antikvarijat kroz koji je prošlo na stotine posetilaca I razmenjen veliki broj različitih naslova.

Ovogodišnja razmena knjiga pratila je sve epidemiološke propise. Inače,prošle godine su svi veliki sajmovi knjiga otkazani,a neki su organizovani onlajn,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button