Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka imaju LUDI LIBIDO

Svako ima drugačiji seksualni apetit, ali neki horoskopski znakovi su poznati po jačem libidu i kao nezasitni seksualni partneri. Njih napaljuje pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovorite određene reči.

Foto: StockSnap/pixabay.com

1. Škorpija
Žene rođene u znaku Škorpije imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njena žestoka i strasna osobnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvek uzbudljiv, najviše zato jer voli da isprobava nove stvari.

Sve što trebate da uradite je da se nasmejete se na određeni način, uputiti joj ‘značajan’ pogled ili je dodirnuti i odmah će shvatiti na šta aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpijama bolje je da imaju jak libido i da su spremni da se dobro oznoje u spavaćoj sobi.

2. Bik
Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da voli da se drži za ruke ili stalno dodiruje, njezin seksualni poriv je uvek jak, piše portal Your Tango.

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svesni da vas uvek mami i indirektno aludira na seks. Njezin seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pažnju na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu.

3. Ovan
Žena rođena u znaku Ovna voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli osvajati, a sam seks s njom je uvek pun strasti, igrica i eksperimentisanja.

Ove žene su izuzetno strastvene što u dobroj meri pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom.

(KRSTARICA)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button