Vole nadmetanja sa partnerom: 3 intelektualno najjača znaka

Smatra se da su među najinteligentnijima, pa ne čudi što su zahtevni u izboru partnera

Foto: unsplash.com/jonathanborba

Kada mentalno napravite spisak stvari odnosno kvaliteta koje vaš partner treba da poseduje, najčešće je reč o miksu fizičkih i ličnih osobina.

Možda od date osobe očekujemo da bude umetnička duša, da se lepo izražava, da bude svestrana, ili jednostavno želimo nekog sa dobrim smislom za humor, ko će nas uvek slatko nasmejati. Svi smo kroz to prošli, i slobodno možemo reći da je jače od nas nadati se da će naš partner biti naša druga polovina iz snova.

Kada je reč o znakovima zodijaka, tri znaka se posebno izdvajaju kada je u pitanju odabir osobina koje od partnera očekuju. Za ove znakove se tvrdi da su među najinteligentnijim, pa ne čudi ni činjenica što su zahtevni prilikom izbora partnera. Upravo ih ta inteligencija navodi da od partnera očekuju da ih prati u stopu kada je um u pitanju, odnosno njegova bistrina, kao i da ih isti izazivaju na intelektualnom polju.

U pitanju su Blizanci, Strelčevi i Vodolije. Ovi znakovi spadaju u grupu mislilaca i vrlo često su u potrazi za umnim nadmetanjima. Željni su novih znanja i životnih iskustava. Ne zadovoljavaju se polovičnim informacijama i često kopaju do same srži problema. U njihovom biću je prisutna velika znatiželja i želja za učenjem, tako da je sasvim očekivano da ih neće zanimati osoba koja nije sklona ovakvim težnjama. Ako delite mišljenja sa nama da su najpoželjniji muškarci, upravo oni inteligentni, onda su Blizanci, Strelčevi i Vodolije oni na koje treba da obratite pažnju.

Blizanci
Osnovna karakteristika Blizanaca je njihova neuporediva duhovitost, praćena izdašnom radoznalošću. Iako njihova veza sa planetom Merkur znači da im nikad ne nedostaje tema za razgovor oni ne uživaju naročito u ćaskanju. Uostalom, zašto gubiti vreme na ćaskanje kada možete da povedete zaista dubok i značajan razgovor sa određenom osobom? Njihova radoznalost može biti zaista intenzivna, pa je sasvim izvesno da će izgubiti interes za osobu koja nema podjednako znatiželjan um.

Strelac
Strelca ćete teško zarobiti u bilo kom vremenskom periodu. To nije zbog činjenice što se uzdižu visoko ili su neprimetni, već zato što poseduju duboku intelektualnu radoznalost koja ih mentalno, metaforički i bukvalno izdiže iznad stvari u okruženju. Oni ne mogu mirno da sede, dok crv znatiželje kopa u njima. Uvek su u fokusu stvari, željni novih iskustava, poznanstava i iskušenja. Njihova vladajuća planeta Jupiter odnosi se na širenje, rast i preuzimanje rizika. Strelcu je potreban neko sa istim intenzivnim i strastvenim pogledom na svet.

Vodolija
Vodoliju nazivamo pobunjenikom među znakovima Zodijaka. Ništa manje se ni ne očekuje od znaka kojim vlada Uran. Planeta povezana sa slobodom i revolucionarnom vizijom daje ovom znaku pregršt energije za istraživanjem. Vodolije su pune kontradiktornosti. Dok sa jedne strane biraju da se bave humanitarnim radom i učine svet boljim mestom za život, ta želja nije vođena emocijama, već više potiče sa analitičkog stanovišta i zahteva radikalna rešenja. Vodolija je tvrd orah, a kako biste ga otvorili, potreban vam je visok nivo inteligencije.

(KRSTARICA)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button