Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 26.10.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Utorak 26.10.2021.

Kvar u Gornjem Matejevcu, u ulici Kralja Aleksandra br. 77
Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Kralja Aleksandra, kod broja 77. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Kralja Aleksandra (okruženje mesta iskopa), i moguć prekid na prostoru celog naselja Gornji Matejevac u istom terminu.

Kvar u selu Popovac, u ulici Jablaničkoj br. 26
Voda na površini, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Jablaničkoj, kod broja 26. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jablaničkoj.

Intervencija u selu Medoševac, u ulici Ivana Krstića Belog br. 19
Voda na površini i zatvoren je servisni ventil, potreban je iskop u selu Medoševac, u ulici Ivana Krstića Belog, kod broja 19. Zbog kvara na priključnoj vezi u prekidu je vodosnabdevnje do 15 sati u ulici Ivana Krstića Belog.

Naselje Gornji Matejevac, ulica Karićeva br. 3
Voda u šahti jer ne drži prvi ventil u ulici Karićevoj, kod broja 3. Ukoliko se budu obavljali radovi na osposobljavanju priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, eventualno je moguć prekid za sve korisnike u Karićevoj ulici u istom vremenu.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button