Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 22.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Ponedeljak 22.11.2021.

Havarija u naselju Novo Selo, u ulici Vlasotinačkoj br. 16
Voda na površini, nužan je iskop na zakrpi (kolovoz-asfalt), u naselju Novo Selo, u ulici Vlasotinačkoj, kod broja 16.Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja, u ulici Vlasotinačkoj.

Kvar u naselju Novo Selo, u ulici Dr Save Petrovića br. 4
Voda sa ulice odlazi u šaht, potrebno je raskopavanje u naselju Novo Selo, u ulici Dr Save Petrovića, kod broja 4. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi ali je moguć prekid i u celoj ulici Dr Save Petrovića.

Kvar u naselju Branko Bjegović, u ulici Sjeničkoj br. 6a
Voda u šahti, potreban je iskop u naselju Branko Bjegović, u ulici Sjeničkoj, kod broja 16. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ali je moguć kraći prekid i u celoj ulici Sjeničkoj.

Kvar na vezi u ulici Vojvode Bojovića br. 14
Voda u šahti, potrebna je intervencija u dvorištu korisnika u ulici Vojvode Bojovića, kod broja 14. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ali je moguć manji prekid u celoj ulici Vojvode Bojovića.

Kvar na vezi u ulici Vojvode Gojka br. 6/A
Voda na površini, urađen je ručni iskop u ulici Vojvode Gojka, kod broja 6/A. Zbog osposobljavanja servisnog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi ali je moguć prekid i u delu ulice Vojvode Gojka.

Kvar u ulici Vizantijski bulevar br. 76
Voda sa ulice dolazi u šhtu, potreban je iskop u ulici Vizantijski bulevar br. 76, kod marketa“Maxi“. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi ali je moguć prekid i u delu ulice Vizantijski bulevar, u neposrednom

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button