Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 21.01.2022

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Petak 21.01.2022.

Kvar na vodovodnoj mreži u Belopalanačkoj ulici I prilaz
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Belopalanačkoj I prilaz, kod brojeva 4-6. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Belopalanačkoj sa prilazima.

Voda na ulici u Gornjem Međurovu, u ulici Milorada Veličkovića bb
Voda na površini, potreban je iskop u selu Gornje Međurovo, u ulici Milorada Veličkovića bb, iza osnovne škole . Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Milorada Veličkovića.

Popravka kvara u naselju Donja Vrežina, u ulici Ratka Pavlovića
Voda u šahti, potreban je iskop i zatvaranje ulične mreže, zbog zamene ventila u naselju Donja Vrežina, u ulici Ratka Pavlovića, kod broja 112. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Ratka Pavlovića, na prostoru gde se obavlja popravka.

Voda na asfaltu u ulici Zdravke Vučković
Voda curi na zupčastoj spojnici, potreban je iskop u ulici Zdravke Vučković, kod broja 26. Zbog kvara i popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Zdravke Vučković.

Intervencije po šahtama na više lokacija
Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje servisnih ventila u mestima: Dolac (domaćinstva), Divljana (privatna firma), Ljuberađa (osnovna škola Svetozara Markovića). Zbog popravke kvarova na priključnim vezama biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Intervencije po šahtama na više adresa
Voda curi na prvom ventilu u naselju Nikola Tesla, u Zaplanjskoj ulici br. 50, i kvar u šahti, u selu Supovac. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama postoji mogućnost prekida vodosnabdevanja do 15 sati u delu Zaplanjske ulice i delu sela Supovac, kod rezervoara.

Voda na ulici u naselju Ledena Stena, u ulici Jablaničkog odreda
Voda na površini, potrebna je zamena prvog ventila u naselju Ledena Stena, u ulici Jablaničkog odreda, kod broja 12. Zbog kvara i popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Jablaničkog odreda i okolnim ulicama: Malojastrebačka, Nade Dimić, Doljevačka, Merošinska, Toplička, Stojana Miljkovića, Velikojastrebačka i još neke na prostoru između ulica Bubanjskih heroja, Petra Aranđelovića i Dimitrija Tucovića.

Novi kvar na vodovodnoj mreži u selu Ljuberađa
Voda na površini, u toku je intervencija u selu Ljuberađa, na 350 metara od pumpne stanice. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru II visinske zone izvorišta Ljuberađa.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button