Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 20.10.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Sreda 20.10.2021.

Ulica Vase Čarapića
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Vase Čarapića, kod broja 29. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vase Čarapića.

Ulica Zetska
Obavljaju se neodložni radovi na prevezivanju vodovodne mreže u Zetskoj ulici. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Zetskoj ulici, od stadiona Čair do ul. Dušana Popovića. Za Klinički centar neće biti prekida u snabdevanju vodom.

Selo Trupale, ul. Niška br. 7
Voda na površini, potreban je iskop u selu Trupale, u ulici Niškoj, kod broja 7. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu sela Trupale, u Niškoj i okolnim ulicama: Bore Stankovića, Popovačka.

Ulica Dimitrija Leke br. 25
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Dimitrija Leke, kod broja 25. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi i moguć prekid u celoj ulici Dimitrija Leke..

Knez Selo
Voda na površini, u toku je iskop u Knez Selu, kod starog groblja. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Knez Sela, kod starog groblja.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button