Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 17.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Sreda 17.11.2021.

Kvar na mreži u ulici Braće Ignjatović br. 29
Nastavak iskopa od prethodnog dana u ulici Braće Ignjatović, kod broja 29. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Braće Ignjatović (prilaz sa 20 domaćinstava).

Radovi na mreži u ulici Sestre Baković
Obavljaju se neodložni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Sestre Baković. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Sestre Baković.

Radovi na mreži u naselju Beogradmala, na uglu ulica Ražanjske i Ovčepoljske
Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Beogradmala, na uglu ulica Ražanjske i Ovčepoljske. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Beogradmala (ulice: Ražanjska, Ovčepoljska, Bovanska, Bregalnička).

Kvar na vezi u naselju Donja Vrežina, u ulici Radmile Savićević br. 25
Prethodnog dana su bili odloženi radovi i potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ulici Radmile Savićević, kod broja 25. Zbog zamene prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi ali je moguć prekid u celoj ulici Radmile Savićević.

Naselje Nikola Tesla, ul. Žarka i Jelene Joković br. 18
Voda od ulice odlazi u šaht, potreban je iskop u naselju Nikole Tesla, u ulici Žarka i Jelene Joković, kod broja 18. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Žarka i Jelene Joković.

Intervencija u selu Supovac
Voda na ulici, nužan je ručni iskop u selu Supovac, kod pečurke. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju, ali se ne isključuje mogućnost kratkotrajnog prekida u delu sela gde se izvode radovi.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button