Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 16.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Utorak 16.11.2021.

Kvar na mreži u ulici Braće Ignjatović br. 29
Voda na asfaltu, nužan je iskop u ulici Braće Ignjatović, kod broja 29. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Braće Ignjatović.

Radovi na mreži u ul. Bulevar Nemanjića, kod trž. centra“Zona 3“
Obavljaju se neodložni radovi u ulici BulevarNemanjića, kod tržnog centra“Zona 3“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru ulica: Bulevar Nemanjića za stambene objekte 27, 29, 31, 33, i ulice Branka Krsmanovića za stambene objekte 14, 16, 18, 20.

Radovi na mreži u naselju Donja Vrežina, u ulici Ratka Pavlovića bb
Voda od ulice odlazi u šahtu, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ulici Ratka Pavlovića bb. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Donja Vrežina, u ulici Ratka Pavlovića.

Kvar na vezi u naselju Donja Vrežina, u ulici Radmile Savićević br. 25
Voda puni šahtu, potreban je iskop u naselju Donja Vrežina, u ulici Radmile Savićević, kod broja 25. Zbog zamene prvog ventila biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi ali je moguć prekid u celoj ulici Radmile Savićević u istom terminu.

Gornja Vrežina, ulica Potpukovnika Blagoja Radića
Neophodna je provera servisnog ventila i prevezivanje priključka u ulici Potpukovnika Blagoja Radića. Zbog intervencije na priključnoj vezi moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu naselja Gornja Vrežina, u ulici Potpukovnika Blagoja Radića.

Naselje Branko Bjegović, ulica Gradskopoljska br. 6
Voda u šahti, potrebna je popravka servis ventila, kako bi se omogućilo zatvaranje vode i zamena ventila u naselju Branko Bjegović, u ulici Gradskopoljskoj, kod broja 6. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi ali je moguć prekid u celoj ulici Gradskopoljskoj, u istom terminu.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button