Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 15.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Ponedeljak 15.11.2021.

Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda br. 145
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Novo Selo, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 145. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru ulice TPO, od škole prema selu Mramor.

Novo Selo, ulica Vlasotinačka br. 16
Voda curi na zakrpi (kolovoz-asfalt), potreban je iskop u Novom Selu, u ulici Vlasotinačkoj, kod broja 16. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vlasotinačkoj ulici.

Gornja Vrežina, radovi na dve lokacije
Voda na površini, razliva se niz ulicu i nužan je iskop u naselju Gornja Vrežina, kod zadružnog doma, kao i prevezivanje priključka u ulici Poptpukovnika Blagoja Radića. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Gornja Vrežina iznad crkve i zbog intervencije na priključnoj vezi prekid u ulici Blagoja Radića.

Radovi na mreži u ulici Bulevar Svetog Cara Konstantina bb, na prostoru nekadašnje EI
U toku su najavljeni radovi na vodovodnoj mreži u ulici Bulevar Svetog Cara Konstantina bb. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru nekadašnje“Elektronske industrije“, nakon čega se predviđa normalizacija vodosnabdevanja.

Kvar na mreži u ulici Toponički put bb
Voda na površini, potreban je iskop na 200 metara od silosa na Toponičkom putu bb. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od skretanja za hotel“Nais“ do sela Gornja Toponica. U selu Gornja Toponica ostaje uredno vodosnabdevanje.

Ulica Bore Vukmirovića br. 24
Voda u šahti, potrebna je popravka servis ventila, kako bi se omogućilo zatvaranje vode i zamena ventila u ulici Bore Vukmirovića br. 24. Zbog osposobljavanja priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi i moguć prekid u celoj ulici Bore Vukmirovića, u istom terminu.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button