Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 14.10.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Četvrtak 14.10.2021.

Zbog popravke magistralnog cevovoda biće u prekidu vodosnabdevanje
za II i III visinsku zonu
Obavlja se složena popravka na magistralnom cevovodu u ulici Ljubomira Nikolića, preko puta broja 140 (kod Bogoslovije). Zbog intervencije na vodovodnoj mreži, predviđa se prekid vodosnabdevanja do 17 sati za II i III visinsku zonu. Bez vode biće korisnici na prostoru od Gabrovačkog puta, ulice: Mokranjčeva, Braće Ignjatović, Kovanlučka, Njegoševa, Durmitorska, ulice na Bubnju (Bubanjska, Bubanjska dolina, Petra Konjovića, Slobodana Penezića Krcuna, Kalač brdo i druge) do Pasi Poljane (dok bude vode u rezervoaru) i deo Minovog naselja (Trebinjska, Miloša Obilića, Milana Toplice). Za vreme dok traju radovi kružiće dve auto-cisterna za snabdevanje sugrađana pijaćom vodom, jedna za Mokranjčevu i ulice u gornjoj zoni ( Braće Ignjatović, Kovanlučka, Njegoševa) i druga od ul. Durmitorske preko Bubnja do Minovog naselja.

Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Čalije
Tokom dana obavljaće se prevezivanje nove na postojeću vodovodnu mrežu iz ul. Borivoja Stevanovića u ulicu Momčila Milovanovića. Zbog neodložnih radova biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u naselju Čalije – I zona vodosnabdevanja.

Selo Vrtište, ulica Sretenjska br. 48
Voda na površini, potreban je iskop u selu Vrtište, u ulici Sretenjskoj, kod broja 48. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Vrtište.

Ulica Jablanička br. 29
Voda sa ulice odlazi u šaht, potreban je iskop u Jablaničkoj ulici, kod broja 29. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jablaničkoj.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button