Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 14.01.2022

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Petak 14.01.2022.

Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Suvi Do, u ulici Maršala Tita
Voda na površini, nužan je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Maršala Tita, kod broja 27. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Maršala Tita.

Voda u šahti u naselju Suvi Do, u ulici Vojislava Vasje Stankovića
Voda puni šahtu, potreban je iskop u naselju Suvi Do, u ulici Vojislava Vasje Stankovića, kod broja 15. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vojislava Vasje Stankovića.

Zbog popravke vodovodne mreže u prekidu je saobraćaj i vodosnabdevanje u ul. Kralja Milana u selu Jelašnica
Obavlja se popravka drugog kvara na vodovodnoj mreži u selu Jelašnica, u ulici Kralja Milana. Zbog iskopa u prekidu je saobraćaj i vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Kralja Milana. Radovi su bili najavljeni prethodnog dana.

Voda na ulici u naselju Gornji Matejevac, u ulici Savskoj
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Savskoj, kod broja 2. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Savskoj ulici.

Kvarovi po šahtama u naselju Donja Vrežina
Voda u šahtama, potrebno je osposobljavanje servis ventila u naselju Donja Vrežina, u više ulica: Ratka Pavlovića, Đorđa Stamenkovića, Kestenova, Carice Milice. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Donja Vrežina.

Intervencije po šahtama na više lokacija
Voda puni šahte, potrebno je osposobljavanje servisnih ventila u ulicama: Igmanskoj br.48, Heroja Pop Miće br.3 i Radmile Kovačević br.15. Zbog popravke kvarova na priključnim vezama mogući su manji prekidi vodosnabdevanja do 15 sati u ulicama: Igmanskoj, Heroja Pop Miće i Radmile Kovačević.

 

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button