Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 12.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Petak 12.11.2021.

Kvar na mreži u selu Aleksandrovo
Voda na površini, nužan je iskop u selu Aleksandrovo, ispod benzinske pumpe kod znaka. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Aleksandrovu.

Mramorsko brdo
Voda na ulici, potreban je iskop na Mramorskom brdu, preko puta firme“Frikom“. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru Mramorskog brda.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Ardijskoj br. 8
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Ardijskoj, kod broja 8. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ali je moguć prekid u celoj ulici Ardijskoj u istom terminu.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Stojana Novakovića br. 8
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Stojana Novakovića, kod broja 8. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ali je moguć prekid i u ulici Stojana Novakovića u istom terminu.

Naselje Medoševac, na više lokacija
Obavljaju se radovi u naselju Medoševac, u ulicama: Nišavske Gradine, kod broja 22(ulični šiber ne radi), Đuke Dinića br. 13 (voda sa ulice dolazi u šaht), i u ulici Dimitrija Tucovića br. 60. Zbog kvara i popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje na pobrojanim adresama ali je moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Medoševac.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button