Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 10.12.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Petak 10.12.2021.

Kvar na vodovodnoj mreži u Jelašnici, u ulici Solunskih junaka
Voda na ulici, nužan je iskop u selu Jelašnica, u ulici Solunskih junaka bb. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Solunskih junaka ali je moguć prekid i u selu Jelašnica.

Radovi na vodovodnoj mreži u ulici Čamurlijski put
Voda na površini, potrebn je zamena deoničnog ventila u ulici Čamurlijski put. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru ulice Čamurlijski put i oko“Tošić pumpe“, ali je moguć prekid i u moravskim selima Čamurlija, Vrtište i Trupale.

Kvar na vezi u naselju Donja Vrežina, u ulici Dr Dragutina Petkovića
Voda sa ulice dolazi u šahtu, potrebno je raskopavanje u naselju Donja Vrežina, u ulici Dr Dragutina Petkovića (stari naziv Botanička), kod broja 46. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Dr Dragutina Petkovića, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama: Deli Jovana, Doktora Petra Petrovića, Stojana Anastasijevića, Zorana Radosavljevića Čupe, Lužnička.

Kvar na vezi u ulici Radoša Jovanovića Selje
Voda sa ulice otiče u šahtu, potreban je iskop u ulici Radoša Jovanovića Selje, kod broja 1. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi ali je moguć prekid i u celoj ulici Radoša Jovanovića Selje.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button