Vodovod Niš: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju 08.11.2021

VAŽNO OBAVEŠTENjE O VODOSNABDEVANjU
Ponedeljak 08.11.2021.

Kvar na mreži u ulici Dimitrija Tucovića
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Dimitrija Tucovića, kod železničke stanice i crkve Sveta Petka. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića, na prostoru od Trga Mije Stanimirovića do ulice Goce Delčeva.

Radovi na mreži u ulici Bulevar 12. februar br. 63
Radovi su odloženi od subote, voda je na asfaltu i potreban je iskop u ulici Bulevar 12. februar, kod broja 63. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru od Vinaverove (i Vinaverova) ulice do Glavne autobuske stanice.

Kvar na priključnoj vezi u ulici Branka Miljkovića br. 43
Voda na asfaltu, potreban je iskop u ulici Branka Miljkovića, kod broja 43. Zbog kvara i popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na pomenutoj adresi, ali je moguć prekid u delu ulice Branka Miljkovića, kao i u okolnim ulicama. Ukoliko bude neophodno na širem prostoru biće bez vode od ulice Radoja Dakića do ulica 27. marta sa jedne i Nikole Uzunovića sa druge strane (Radoja Dakića, Jelene Ćetković, Naserovoj, Milana Mirčića, deo Branka Miljkovića, Đerdapskoj i Nikole Uzunovića).

Neodložni radovi na prostoru Niške tvrđave
Tokom dana se obavljaju neodložni radovi na prostoru kulturno istorijskog spomenika Niška tvrđava. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje od 13:30 do 16:30 sati na prostoru lokaliteta Niška tvrđava.

 

Služba za odnose sa javnošću / JKP“Naissus“ Niš

Redakcija Objektivni

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button